eur:
389.64
usd:
364.7
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A kisvárdai Yanis Karabelyov (b) és a felcsúti Gruber Zsombor a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2023. április 1-jén. Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia 2-2.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Vett még egy magyar csatárt a Ferencváros

Nem igazán titkolták már a napokban, hogy Felcsútról Budapestre költözhet a 19 éves reménység. Most az derült még ki, hogy zalai kitérővel.

A Ferencváros labdarúgócsapata megszerezte Gruber Zsombort a rivális Puskás Akadémiától, a 19 éves támadó azonban a szezon végéig Zalaegerszegen játszik kölcsönben - olvasható az M4sport.hu-n.

„Nagyon örülünk, hogy sikerült megszereznünk Gruber Zsombort. Úgy gondoljuk, ő a magyar labdarúgás egyik legtehetségesebb támadójátékosa. Szeretnénk őt tovább építeni, ezzel a Ferencváros és a magyar futball számára is nagy értéket teremteni. A rövid távú szakmai cél, hogy az ideigazolása után a ZTE együttesének adjuk kölcsön, ezzel minél több játékpercet tudjon szerezni a szezon még hátralevő részében. Nyártól nagyon számítunk rá" - fogalmazott Hajnal Tamás sportigazgató.

A 19 esztendős Gruber Zsombor 2017-ben került a Győrtől a felcsúti utánpótlásba, hamar végigjárta a Puskás Akadémia korosztályos együtteseit, 2021 augusztusa és 2022 júniusa között pedig a svájci Baselben pallérozódott. 2022 novemberében egy Zalaegerszeg elleni bajnokin a PAFC felnőttcsapatában is debütálhatott, az áttörést pedig a jelenlegi is zajló, 2023/2024-es kiírás hozta el, amely során Gruber eddig 21 tétmérkőzésen jutott szóhoz, s 976 játékperc alatt hatszor is betalált, emellett kiosztott két gólpasszt – a magyar utánpótlás-válogatott támadó az NB I-ben a Mezőkövesd, az MTK Budapest és a Debrecen ellen is eredményes volt.

Címlapról ajánljuk
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

"Egyre kevesebben árulják el..."
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

Átalakulóban vannak a közvélemény-kutatási módszerek, mivel egyre kevesebben hajlandók elárulni, hogy mely pártra szavaznának. A kutatócégek összefogást sürgetnek a szakmai hitelesség visszaszerzése és megtartása érdekében. Egyebek közt ezt hangoztatták a jelentősebb közvélemény-kutató cégek vezetői a Századvég Alapítvány konferenciáján.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Teljes adóreform kell az EU szerint, túl sok az igazságtalanság

Teljes adóreform kell az EU szerint, túl sok az igazságtalanság

Úgy ajánlásokat fogalmazott meg az Európai Bizottság az adórendszerek teljes átalakítására. A javaslatok többek között magukban foglalják a rendszeres ingatlanadók bevezetését vagy a már meglévők növelését és a munkaadói terhek csökkentését, különösen az alacsony jövedelemű adófizetők esetében. Az ajánlások célja a zöld átmenet elősegítése, a Covid19-világjárvány gazdasági hatásainak enyhítése, a gazdasági felépülés fenntartása, valamint a magas energiaárak hatásainak kezelése volt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×