eur:
389.45
usd:
363.42
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Küzdelem a labdáért a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójában, az OSC Újbuda - Szolnoki Dózsa párharc második mérkőzésén a fővárosi Nyéki Imre Uszodában 2021. október 20-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kikapott a Honvéd, továbbjutott a Vasas a férfi vízilabda Eurokupában

A Honvéd hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett a Savonától a férfi vízilabda Eurokupa csoportküzdelmeinek szombati zárófordulójában, ezzel eldőlt, hogy a címvédő Vasas az esti mérkőzésének eredményétől függetlenül továbbjut a B csoportból.

Az előző idényben ezüstérmes, már a szombati összecsapása előtt biztos nyolcaddöntős olasz csapat magyar légiósa, Erdélyi Balázs egy gólt lőtt. A Savonában, akárcsak a magyar együttesben minden találatot más játékos szerzett.

A kieséses szakaszban a négy csoport első két-két helyezettje folytathatja a küzdelmeket, kiegészülve nyolc Bajnok Ligájából érkező csapattal.

Férfi Eurokupa, csoportkör, 6. (utolsó) forduló:

B csoport:

EPS-Honvéd - Savona (olasz) 5-6 (0-1, 2-1, 2-3, 1-1)

A magyar csapat gólszerzői: Kevi, Ekler Zs., Ekler B., Simon, Hessels 1-1

később:

A-Híd VasasPlaket - Apollon Szmirnisz (görög) 20.00

C csoport:

később:

Primorje Rijeka (horvát) - BVSC-Zugló 20.00

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×