eur:
389.74
usd:
363.62
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Fotó: Montenegrói Labdarúgó-szövetség

Pontokat veszítettek a montenegróiak Kaunasban

A magyar labdarúgó-válogatott csoportjában a montenegrói együttes 2-2-es döntetlent ért el az eddig a csoport utolsó helyén álló litvánok otthonában.

A gól nélküli első félidő után a 71. percben Paulaskus vezetést szerzett a litvánoknak. A vendégek néhány perc alatt fordítottak, a 78. percben Krsztovics, a 89. percben Szavics szerzett gólt. Bár a játék képe nem feltétlenül ígérte, de a litvánok a hajrában talpra álltak, s a 94. percben Cernych ki tudott egyenlíteni.

A döntetlen után és a 20.45-kor kezdődő szerb–magyar-mérkőzés előtt a csoport állása a következő: 1. Magyarország 7 pont (3 mérkőzés), 2. Szerbia 7 (3), 3. Montenegró 5 (4), 4. Litvánia 2 (5), 5. Bulgária 2 (4)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×