eur:
389.45
usd:
363.53
bux:
68005.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A svájci Roger Federer a Laver Kupa férfi párosának versenye után a londoni O2 Arénában 2022. szeptember 23-án. A 41 éves korábbi világelső Federer szeptember 15-én bejelentette, hogy a Laver Kupa profi pályafutásának utolsó bajnoksága lesz, utána visszavonul a versenyzéstől. A fedett keménypályás nemzetközi férfi tenisztornát szeptember 23. és 26. között rendezik a brit fővárosban.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Megállt Budapest - Feltűnt Roger Federer

Csak órákra jött a magyar fővárosba.

Hétfő délután Budapesten látták Roger Federer teniszlegendát, a HVG.hu cikke szerint egy reklámfilm miatt érkezett Magyarországra a svájci szupersztár.

A képet róla az Index lőtte a Mezőgazdasági Múzeumnál a Városligetben.

Roger Federer 20-szoros GS-győztes teniszező egy német autómárka reklámfilmjében vállalhat szerepet, de csak órákra utazott ide.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×