eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Bátori Bence, a Vasas csapatkapitánya (k) és a játékosok a férfi vízilabda Eurokupa döntőjének visszavágóján, az A-Híd VasasPlaket és az olasz Savona mérkőzés kezdete előtt a Komjádi Uszodában 2023. április 29-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Férfi vízilabda MK - Döntőben a Vasas

A Vasas a végletekig kiélezett mérkőzésen legyőzte az OSC-t a férfi vízilabda Magyar Kupa első elődöntőjében, a margitszigeti négyes döntő első, szombati játéknapján.

Az OSC tavaly finálét játszhatott, és a záró negyed előtt ezúttal is vezetett, végül azonban egy góllal alulmaradt. Az olimpiai bajnok szerb Strahinja Rasovic négy góllal vette ki a részét a Vasas sikeréből, a másik oldalon Baksa Benedek ugyancsak négy találatig jutott.

A négyes döntőt 2020 után rendezik ismét a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában, akkor a Vasast, majd a Szolnokot ötméterespárbajban legyőzve a Ferencvárosé lett a trófea. Most is a zöld-fehérek a címvédők.

Eredmény, BENU férfi vízilabda Magyar Kupa:

elődöntő:

A Híd-VasasPlaket - Genesys-OSC-Újbuda 14-13 (4-3, 0-1, 5-6, 5-3)

később:

FTC-Telekom - EPS-Honvéd 19.00

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×