eur:
390.92
usd:
366.06
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Forrás: twitter / Kerkez Milos

Kerkez Milos máris felvette a Premier League ritmusát

Kerkez Milos bemutatkozott a Premier League-ben. A 19 éves magyar válogatott balhátvéd végigjátszotta a West Ham United ellen 1-1-re végződött bajnokit.

A Bournemouth a Neto – Aarons, Zabarnij, Senesi, Kerkez – Biling, Rothwell – Brooks, Christie, Anthony – Solanke tizeneggyel kezdett, öt cserejátékos állt később be, Hill, Mepham, Kluivert, Moore és Semenyo. Érdekes, hogy az új edző, Andoni Iraola a két, még Kerkeznél is drágábban vett új játékosnak, Hamed Junior Traorénak (25,62 millió euró) és Alex Scottnak (23 millió euró) még nem adott játéklehetőséget. pedig Traoré ott ült a kispadon.

A West Ham szerzett vezetést az 51. percben Jarrod Bowen góljával, Dominic Solanke a 82. percben egyenlített. Érdekes, hogy egy héttel ezelőtt a „Kalapácsosok” ajánlatot tettek Solanke megvételére, de ezt a Bournemouth elutasította.

Kerkez Milos bemutatkozása kapcsán klubja Twitter oldala azt emelte ki, „Ennek a srácnak sok energiája van”. Meg azt is, hogy különösen a támadások segítésében tűnt ki.

A 24. hu kiemelte az Opta elemző rendszer alapján: „2016 májusa óta ő az első magyar, aki pályára lépett az angol élvonalban, akkor Bogdán Ádám védte a Liverpool kapuját.

Kerkez Milos a földön tíz párharcából hatot nyert meg, a levegőben ötből négyet. Volt három felszabadítása és két szerelése, 68 alkalommal ért labdába, és 28 pontos passza volt (78 százalékos pontosság mellett), volt egy kulcsátadása is. Négy beadásából egy talált társat.”

Teljesítményét értékelte az NTStats is.

A Daily Echo a Bournemouth második legjobb játékosának találta, a BBC-nél a középmezőnyben volt osztályzatával:

Az Angliában élő magyar újságíró, Bocsák Bence fantasztikusnak minősítette Kerkez Milos bemutatkozását, kiemelve: a legtöbb szabadrúgást harcolta ki (3), a Bournemouth-ból ő nyerte a legtöbb párbajt (10), 6 labdát szerzett vissza és 1 helyzetet kialakított.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×