eur:
389.37
usd:
363.73
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Harry Kane, a Tottenham Hotspur játékosa ünnepli gólját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Newcastle United-Tottenham Hotspur mérkőzésen Newcastle-ben 2023. április 23-án.
Nyitókép: Adam Vaughan

Hivatalos: Harry Kane a Bayern Münchenhez igazolt

A Bayern München labdarúgócsapata saját hivatalos oldalain jelentette be, hogy szerződtette Harry Kane-t a Tottenhamtől.

A német bajnok szombaton erősítette meg az angol válogatott csapatkapitányának és gólrekorderének a szerződtetését, és sajtóértesülések szerint 100-120 millió euró közötti összeget fizetett érte, amely Bundesliga-rekord. A The Independent című angol napilap szerint az aláírás hajnali 2 órakor került rá a szerződésre, miután a 30 éves Kane átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon.

Így elvileg nincs akadálya, hogy a csatár pályára lépjen új csapatában a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig ellen a német Szuperkupa-mérkőzésen, amely 20.45 órakor kezdődik Münchenben.

A 24.hu megjegyzi, hogy egyébknt Harry Kane egy videoüzenetben maga közölte a londoni szurkolókkal, hogy távozik, mielőtt a németek hivatalosan is megerősítették a csapatváltást. „Én akartam elsőként közölni: elhagyom a csapatot – mondta az angol válogatott csapatkapitánya, aki hozzátette, nehéz döntést kellett meghoznia, közel 20 évet töltött ugyanis a klubnál, ahol felnőtté vált.

A Premier League történetének második legeredményesebb játékosa a négy évre kötelezte el magát Münchenbe.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

Vegyes mozgásokat látunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×