eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Bíró Attila szövetségi kapitány a női vízilabdatorna negyeddöntőjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzésen a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Bíró Attila: talán többet kellett volna tennünk a nagyobb szerencséért

A szövetségi kapitány értékelt a hatodik helyet eredményező pénteki mérkőzés után.

A magyar női vízilabda-válogatott ötméteresekkel 15-13-as vereséget szenvedett az olimpiai bajnok amerikai csapattól, így a hatodik helyen végzett a fukuokai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

"Talán még többet kellett volna tennünk annak érdekében, hogy szerencsésebbek legyünk, de a mérkőzés második felében sokkal több élet volt a csapatban, mint az elsőben, és talán pontosabbak is voltunk" - értékelt az M4 Sportnak Bíró Attila.

"A végére kipontozódott két játékosunk és nem tudtam azokat beállítani, akiket szerettem volna, de nem fogok mentségeket keresni, az ötmétereseket be kellett volna lőni"

- tette hozzá.

A szövetségi kapitány azt is elmondta, hogy a felkészülési időszakban sérülések miatt egyetlen alkalommal sem tudtak teljes létszámban gyakorolni azokat az elemeket, amelyeket végül a vb-n igyekeztek alkalmazni.

"Ez egy ilyen szezon volt, de bízom abban, hogy a jövőben nem keresztezi majd az utunkat ennyi sérülés" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×