eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Az argentin Lionel Messi a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának harmadik fordulójában játszott Lengyelország-Argentína mérkőzésen a Dohai 974 Stadionban 2022. november 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Győztes gól az utolsó percben - Messi bemutatkozott Miamiban

Mutatjuk a találatot és David Beckham tulaj gólörömét is.

A Kislány, nagy foci Facebook-oldal részletesen tudósít Lionel Messi miami bemutatkozásáról, új csapata a Ligák Kupájában a Cruz Azul ellenfeleként diadalmaskodott 2-1-re úgy, hogy a David Beckham tulajdonolta csapat a 94. percben ígéretes szabadrúgáshoz jutott, Lionel Messi pedig bal belsővel precízen felhelyezte a labdát a hosszú felsőbe.

Mint a fociblog megjegyzi, ez volt Messi karrierjének 63. közvetlen szabadrúgásgólja, Beckham 65-tel zárta pályafutását.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×