eur:
389.2
usd:
362.48
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A debreceni Jelena Desztpotovics (k), valamint a győri Kari Brattset Dale (b) és Veronica Kristiansen (j) a női kézilabda Magyar Kupa DVSC Schaeffler - Győri Audi ETO KC öntőjében a Veszprém Arénában 2021. május 16-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Nagy a baj Debrecenben, bojkottot hirdettek a drukkerek

Nem hajlandók szurkolni a debreceni kézilabdás lányoknak a helyi ultrák. Azt kifogásolják, hogy másik helyre kell költözzenek a Hódos csarnokban.

A debreceni ultrák nem értenek egyet a Hódos sportcsarnok megváltoztatott ülésrendjével - írja a haon.hu. Mint ismert a debreceni női kézilabdacsapat indulhat a Bajnokok Ligájában, és ezek után a klubvezetés más helyet jelölt ki nekik a teremben.

A klub, a DVSC Schaeffler szerint az új helyről egyeztettek a szurkolókkal. Úgy látják, hogy "a szurkolók mindenben partnerek voltak, amiért a klub külön köszönetét fejezte ki. A megbeszélés után az a döntés született, hogy a debreceni ultrák új helyről biztatják a csapatot, azaz a B-szektorból az A jelölésű szektorba költöznek, így a Baksay Sándor utca felőli oldalon a B, C és D-szektorokba is helyre szóló jegyeket, bérleteket lehet venni".

Az A-szektorba, valamint a karzaton található K-szektorba, illetve a hosszanti szektorok feletti részekre nem helyre szóló, álló jegyeket árusít a klub.

Ezzel a változtatással több mint négyszázzal nőtt a legértékesebb helyre szóló jegyek száma

- írták.

Erre reagált az Ultras Debrecen a Facebookon. Sima pénzszerzést látnak a lépés mögött.

Azt írják, hogy ezt a húzást már nem nyelik le "a gőgös vezetőségtől és szervezett formában nem fognak asszisztálni az anyagi érdekeknek, emberi inkorrektségnek". Ezért határozatlan ideig nem látogatják a DVSC női kézilabda mérkőzéseit.

Fotónk egy korábbi DVSC-mérkőzésen készült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×