eur:
390.72
usd:
364.96
bux:
68327.93
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Szalai Attila labdarúgó a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén tartott sajtótájékoztatón a telki edzőközpontban 2021. május 21-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Klubrekordért vinnék Szalai Attilát

Török sajtóhírek szerint megszületett a megállapodás a Fenerbahce és az Union Berlin között Szalai Attila átigazolásáról.

Vasárnap délelőtt Yagiz Sabuncuoglu, a török Sports Digitale újságírója arról számolt be, Szalai Attila képviselői reggel elhagyták Isztambult és Németországba utaztak, hogy véglegesítsék a válogatott hátvéd átigazolását.

Az Ajansspor információi szerint a török és a német klubnak sikerült megegyeznie egymással: az Union klubrekordot jelentő

14 millió eurót fizet a Fenerbahcénak Szalaiért, ez az összeg pedig további kettővel nőhet bizonyos feltételek mellett

- írta a Nemzeti Sport.

A török lap emellett még arról is beszámol, hogy a hátvéd négyéves szerződést köt a berliniekkel, tehát 2027-ig ír alá.

Szalait a klubja a legutóbbi, Neftci Baki elleni összecsapásra már nem nevezte.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×