eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Juhász Dorka, a Connecticuti Egyetem játékosa nyilatkozik a sajtó képviselőinek, miután az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságban (WNBA) szereplő Minnesota Lynx leigazolta a pécsi születésű, 23 éves Juhászt a New Yorkban rendezett eseményen 2023. április 10-én. A draftolás során a liga csapatai választhatnak a bajnokságba újonnan érkező játékosok közül. Ezek általában az amerikai egyetemi rendszerből érkező kosárlabdázók, de nemzetközi játékosok is nevezhetnek.
Nyitókép: MTI/AP/Adam Hunger

Olaszországban kosarazik tovább a magyar női kosárlabda szupersztárja

Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) szezonját követően Európában, az olasz Schio együttesét erősíti majd Juhász Dorka.

Az olasz klub pénteken jelentette be, hogy megállapodott a 23 éves játékossal, aki jelenleg a tengerentúlon a Minnesota Lynx csapatában játszik, amely nemrég a draft második körében választotta ki őt.

"Nagyon örülök, hogy egy ilyen remek csapat tagja lehetek, és remélem, hogy segíthetek még több trófeát nyerni Olaszországban és Európában egyaránt. Alig várom, hogy találkozhassak a narancssárga rajongókkal" - idézte Juhász Dorkát a klub közleménye.

Székely Norbert, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, nem lát esélyt rá, hogy Juhász Dorka csatlakozzon a jövő csütörtökön kezdődő Európa-bajnokságra készülő kerethez.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×