eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Buenos Aires, 2018. október 5.A Nemzetközi Olimpiai Bizottság olimpiai információs szolgálata (OIS/IOC) által közreadott képen Pekler Zalán gyakorol a 10 méteres légpuskás lövészet előtt a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián 2018. október 4-én. (MTI/EPA/OIS/IOC/Jonathon Nackstrand)
Nyitókép: MTI/EPA/OIS/IOC/Jonathon Nackstrand

Világcsúcsot lőtt Pekler Zalán, de nem sokáig örülhetett neki

Ismét a kínai Seng Li-hao a csúcstartó.

Pekler Zalán pénteken megdöntötte a férfi légpuska alapversenyének világcsúcsát a bakui sportlövő világkupaversenyen. A komáromiak sportolója 636,2 körrel zárta a 10 méteres szám 60 lövéses alapját, így közel egy körrel javította meg a kínai Seng Li-hao által március óta tartott csúcsot (635,4 kör).

A magyar sportlövő azonban nem sokáig örülhetett, mert Seng Li-haónak kicsivel később még ezt az eredményt is sikerült túlszárnyia – 637,9 kört produkált – így ismét ő lett a szám világcsúcstartója.

A második csoportban érdekelt Péni István ugyancsak remekül szerepelt az alapversenyben, 630,7 körrel a hatodik legjobb eredménnyel fejezte be az alapversenyt, így ő is készülhet a magyar idő szerint 10.15-kor kezdődő nyolcas fináléra.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×