eur:
392.85
usd:
366.36
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Kalmár Zsolt (b) és az orosz Magomed Ozdojev a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziója 3. csoportjának negyedik fordulójában játszott Oroszország-Magyarország mérkőzésen Moszkvában 2020. október 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/AP pool/Pavel Golovkin

Beleszállt a szlovák fociba a magyar válogatott középpályás

Ezért tart itt a szlovák foci - nyilatkozta a magyar televízióban Kalmár Zsolt miután csapata, a DAC fontos rangadót vesztett a Slovan Bratislava ellen.

A magyar válogatott játékosa feldúltan nyilatkozott a Slovan elleni vereség után. A pozsonyiak a 90. percben szerzett góllal győzték Dunaszerdahelyen a DAC-ot.

A magyar közpéppályás az M4 Sportnak úgy fogalmazott: "videóbíró is van, vissza lehet nézni, és ha befújják a tizenegyest nekünk, egészen más a mérkőzés.

Máshogy működnek itt a dolgok, mint Magyarországon,

ezért tart itt a szlovák foci.”

Kitért arra is, hogy szerinte a DAC jobb csapat, "csak más tényezők döntenek ilyen mérkőzésen. Úgy néz ki, hogy örök másodikok leszünk, amíg a szlovák futballban nem fog változtatni pár dolgon a szövetség".

Kalmár Zsolt ezek után megköszönte a döntő többségében magyar szurkolóknak a buzdítást. Később az MTI-nek még élesebben fogalmazott: "nem 11 emberrel kellett megküzdenünk a pályán, de erre nem lehet mentálisan felkészülni. Egyesek nem akarják, hogy egy ilyen csapat legyen a bajnok, mint a miénk".

A 27 éves futballista kiemelte, nem a DAC számára 1-1-nél a kezezés ellenére nem megítélt büntetőről van szó, hanem mezőnyben is folyamatosan hibázott a játékvezető. A hosszabbításban látott sorozatos tömegjelenetek kapcsán a győztes 11-est értékesítő, majd a hazai szurkolókat provokáló és ezért kiállított Vladirmir Weissről nem akart véleményt mondani, csak annyit jegyzett meg, „ő ilyen ember, ilyen a habitusa”. Hozzátette, az adrenalin kijött a játékosokból, ami sorozatos dulakodáshoz vezetett.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×