eur:
389.38
usd:
362.75
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A ferencvárosi Lisztes Krisztián ünnepel, miután gól szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Groupama Arénában  2023. május 6-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Elgázolta a Kisvárdát a megkönnyebbült Ferencváros

3-0-ra nyert a Kisvárda ellen a Ferenváros a labdarúgó NB I-ben.

A Fradi már annak tudatában lépett pályára, hogy bajnok, hiszen a Kecskemét még pénteken kikapott a Budapest Honvédtól.

Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good 3-0 (0-0)

Gólszerzők: Pászka (49.), Lisztes (52.), S. Mmaee (63.)

Ferencvárosi TC: Dibusz - Botka, S. Mmaee, Knoester, Pászka - Baráth P., Gojak (Esiti, 80.) - Zachariassen (Lisztes, a szünetben), Marquinhos (Sagal, 63.), Traoré (Mercier, 75.) - Owusu (R. Mmaee, a szünetben)

Kisvárda Master Good: Hindrich - Hej, Kovacic, Jovicic, Leoni (Alic, 63.) - Melnyik, Lucas (Karabeljov, 56.) - Navrátil, Spasic (Ilievski, 78.), Camaj (Vida, 78.) - Mesanovic

Nagy lendülettel kezdett a Ferencváros, és korán vezetést is szerezhetett volna, de az Újpest ellen duplázó Amer Gojak fejesgólját les miatt érvénytelenítették.

A fordulást követően a Ferencváros gyorsan eldöntötte a három pont sorsát, a 49. percben az előrehúzódó Pászka Lóránd fejelt közvetlen közelről a hálóba, majd az 52. percben, egy hasonló akció végén, a szünetben csereként pályára lépő, 18. születésnapját ünneplő Lisztes Krisztián lőtt a hálóba. Előbbi először volt eredményes a Ferencváros színeiben, utóbbi pedig továbbra is remek formában van, az utóbbi hat bajnokin már ötödször volt eredményes.

Nem sokkal később a védő Sammy Mmaee is betalált, a Ferencváros pedig ezen kívül is számos gólhelyzetet kidolgozott, Dibusz Dénes szinte munka nélküli volt ezen a találkozón.

A másik két szombati mérkőzésen döntetlen született: a sereghajtó Vasas az Újpest, a negyedik Debrecen pedig a harmadik Paks otthonában szerzett pontot.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×