eur:
367.97
usd:
342.32
bux:
49320.70
2023. június 10. szombat Gréta, Margit
Nyitókép: redbullracing.com

Szokatlan lépés a címvédő Red Bulltól, 3 futamot is érint

A szurkolók dönthetnek egy ránézésre is fontos kérdésben.

A 2023-as szezon néhány Red Bull-autójának dizájnjára hirdetett pályázatot a Forma-1-es istálló. A legjobb három alkotást szakértő zsűri választja ki, a győzteseket pedig másodmagával elreptetik az adott amerikai versenyhétvégére, ahol a csapat vendégei lesznek, sőt még a boxba is bemehetnek az egyik napon.

A pályázók az oldalvázak és a véglemezek festését tervezhetik meg három amerikai versenyre, a Miami, az Austin és a Las Vegas Nagydíjra.

Az istálló egyébként nem sűrűn alkalmaz speciális díszítéseket. Az idei autó tervezett festését pedig már február 3-án bemutatta, sőt azt is bejelentette, hogy a Forddal is együttműködik majd a jövőben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Komoly ukrán veszteségekről érkeztek felvételek, brutális összecsapások a fronton - Háborús híreink szombaton

Komoly ukrán veszteségekről érkeztek felvételek, brutális összecsapások a fronton - Háborús híreink szombaton

Az elmúlt napokban megindult a régóta beharangozott ukrán ellentámadás, amelyben nagy mennyiségű nyugati fegyvert, páncélost használnak az ukrán erők. Az ukrán oldalról kevés információ jön, ugyanis arra kérték a lakosságot, hogy ne fedjék fel a támadó erők mozgását az oroszok előtt. Orosz oldalról érkeznek felvételek és információk, egyelőre nem lehet tudni, hogy sikerült-e valahol áttörni a frontvonalat az ukránoknak, de arról érkeztek jelentések, hogy egyes áttörési kísérletek súlyos veszteségekkel jártak ukrán oldalon. A háború eseményeiről percről percre szombaton ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×