eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Öt gólt szerezve maradt százszázalékos a Bayern

A labdarúgó Bajnokok Ligája mai játéknapjának első két mérkőzése közül a Bayern 5-0-ra nyerte a münchenit a Viktoria Plzen ellen. A másik mérkőzésen: Olympique Marseille–Sporting 4-1.

OLYMPIQUE MARSEILLE–SPORTING CP 0-0: Erősödött az OM a hétvégi bajnokihoz képest, ugyanis Bailly, Tavares, Ünder, Harit és Alexis Sanchez visszakerült a kezdő tizenegybe.

BAYERN MÜNCHEN–VIKTORIA PLZEN 0-0: A bajoroknál Mazraoui, Goretzka, Gravenberch és Gnabry is kezd, Kimmich és Thomas Müller koronavírusos.

BAYERN MÜNCHEN–VIKTORIA PLZEN 1-0: A BL-ben ősszel nagy formában játszó Leroy Sane látványos góllal szerzett vezetést a bajoroknak.

OLYMPIQUE MARSEILLE–SPORTING CP 0-0: Eltolták a kezdés negyedórával, miután a Sporting busza elakadt a marseille városi forgalomban.

BAYERN MÜNCHEN–VIKTORIA PLZEN 2-0: Goretzka ziccerbe hozta Gnabryt, aki növelte az előnyt.

BAYERN MÜNCHEN–VIKTORIA PLZEN 3-0: Sadio Mané a liverpooli napokra jellemző mozdulattal indította az akcióját, majd, kihasználva, hogy visszapattant elé a labda, betört a tizenhatoson belülre és erős lövést küldött a jobb alsó sarokba.

OLYMPIQUE MARSEILLE–SPORTING CP 0-1: A Stade Vélodrome-ban sem kellett sokáig várnia a gólra. Az 5. percben a Barcelonától kölcsönben lévő Francisco Trincao szerzett vezetést.

OLYMPIQUE MARSEILLE–SPORTING CP 1-1: Alexis Sánchez kiegyenlített.

BAYERN MÜNCHEN–VIKTORIA PLZEN 3-0: Musiala a kapuba vágta a labdát, néhány centis lesről. Maradt az eredmény.

OLYMPIQUE MARSEILLE–SPORTING CP 2-1: Fordított az OM, Harit góljával. Tizenhét perc alatt három gól esett a Stade Vélodrome-ban.

OLYMPIQUE MARSEILLE–SPORTING CP 2-1: Adan, a Sporting spanyol kapusa szabálytalankodott, amiért piros lappal bünhődött.

OLYMPIQUE MARSEILLE–SPORTING CP 3-1: Balerdi góljával már két góllal vezet a francia Ligue 1 második helyezettje.

BAYERN MÜNCHEN–VIKTORIA PLZEN 4-0: Megvan a negyedik, Leroy Sané külsővel vette át a Sadio Manétól érkező labdát, aztán a többi már rutinmunka volt a számára.

BAYERN MÜNCHEN–VIKTORIA PLZEN 5-0: Nyilván nem ennél a jelenetnél derült ki, de nincsen egy súlycsoportban a két csapat. A második félidőre Musialát váltó Choupo Moting látványos, kapufás gólt rúgott.

A Bayern mérkőzése véget ért, Marseille-ben még játszanak. Az állás továbbra is 3-1.

OLYMPIQUE MARSEILLE–SPORTING CP 4-1: Mbemba tekintélyessé tette a különbséget, a mérkőzés természetesen már eldőlt.

Ez a végeredmény.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×