INFORÁDIÓ
2022. december 1. csütörtök
Elza

labdarúgás

indonézia

zavargás

tragédia

Megrongálódott rendőrautó a Kanjuruhan stadionban kitört szurkolói zavargások után az indonéziai Malangban 2022. október 2-án. Az Arema Malang FC –Perszebaja Szurabaja bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a 3-2-re alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek. A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek.

A stadionkatasztrófa megrázó képei - 180 halott a focimeccs után

Infostart / MTI

A szurkolói zavargások után az indonéziai Malangban vasárnap az alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek.

A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek.

Malang, 2022. október 2.
Könnygázt vetnek be rendőrök a Kanjuruhan stadionban, az indonéziai Malangban 2022. október 1-jén. Az Arema Malang FC –Perszebaja Szurabaja bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a 3-2-re alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek. A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek.
MTI/AP/Yudha Prabowo
Könnygázt vetnek be rendőrök a Kanjuruhan stadionban, az indonéziai Malangban 2022. október 1-jén. Az Arema Malang FC –Perszebaja Szurabaja bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a 3-2-re alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek. A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek. MTI/AP/Yudha Prabowo
Malang, 2022. október 2.
Felgyújtott rendőrautó lángol a Kanjuruhan stadionban kitört szurkolói zavargások után az indonéziai Malangban 2022. október 1-jén. Az Arema Malang FC –Perszebaja Szurabaja bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a 3-2-re alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek. A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek.
MTI/AP/Yudha Prabowo
Felgyújtott rendőrautó lángol a Kanjuruhan stadionban kitört szurkolói zavargások után az indonéziai Malangban 2022. október 1-jén. MTI/AP/Yudha Prabowo
Malang, 2022. október 2.
Kiégett jármű a Kanjuruhan stadionban kitört szurkolói zavargások után az indonéziai Malangban 2022. október 2-án. Az Arema Malang FC –Perszebaja Szurabaja bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a 3-2-re alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek. A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek.
MTI/AP/Hendra Permana
Kiégett jármű a Kanjuruhan stadionban kitört szurkolói zavargások után az indonéziai Malangban 2022. október 2-án. MTI/AP/Hendra Permana
Malang, 2022. október 2.
Kiégett rendőrségi jármű a Kanjuruhan stadionban kitört szurkolói zavargások után az indonéziai Malangban 2022. október 2-án. Az Arema Malang FC –Perszebaja Szurabaja bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a 3-2-re alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek. A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek.
MTI/EPA/Sandi Sadewa
Kiégett rendőrségi jármű a Kanjuruhan stadionban kitört szurkolói zavargások után az indonéziai Malangban 2022. október 2-án. MTI/EPA/Sandi Sadewa

Nyitókép: MTI/EPA/Sandi Sadewa
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018