eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

A Dinamo Zagreb megverte a Chelsea-t

Két mérkőzéssel megkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája 2022-es csoportköre. A Dinamo Zagreb a Chelsea-t, a Borussia Dortmund az FC Köbenhavnt fogadta. Mindkét pályaválasztó nyert. A Dinamo 1-0-ra, a Dortmund 3-0-ra.

DINAMO ZAGREB–CHELSEA FC 0-0. Először játszik az angol csapatban Pierre-Emerick Aubameyang, aki az átigazolási időszak utolsó napján került a Chelsea-hez. Arcvédőt visel, utolsó barcelonai napjaiban betörtek a lakásába, s megverték. A hírek arccsonttörésről szóltak, talán ennél, szerencsére, valamivel jobb a helyzet.

DINAMO ZAGREB–CHELSEA FC 1-0. A horvát Orsic szerezte az őszi BL-idény első gólját. Egy kontrából a saját térfeléről indult, lefutotta Fofanát, s ügyes mozdulattal elrúgta a labdát a kapus, Kepa mellett is.

BORUSSIA DORTMUND–FC KÖBENHAVN 1-0. Vezetést szerzett a német csapat, Julian Brandt labdájából az utóbbi napokban gólerős Marco Reus talált a kapuba.

BORUSSIA DORTMUND–FC KÖBENHAVN 2-0. Raphael Guerreiro értékesítette Reyna labdáját, megnyugtató előnyben a BVB.

DINAMO ZAGREB–CHELSEA FC 1-0. Vége az első félidőnek. A Chelsea egyelőre nem játszik csapatként, a horvátok ellentámadásai veszélyesek. A játék képe alapján az eredmény reális.

BORUSSIA DORTMUND–FC KÖBENHAVN 2-0. Önmagukhoz képest nem játszanak rosszul a dánok, nincsenek alárendelt szerepben, a 61-39-es labdabirtoklási arány sem vállalhatatlan, de egyszerűen a Dortmund jobb csapat.

DINAMO ZAGREB–CHELSEA FC 1-0. Közel járt a Chelsea az egyenlítéshez, Aubameyang közelről a hálóba pofozta a labdát. Igaz, a gólpasszt adó Ben Chillwell lesről indult.

BORUSSIA DORTMUND–FC KÖBENHAVN 3-0. Reyna újabb gólpasszából Jude Bellingham növelte tekintélyesre a különbséget.

DINAMO ZAGREB–CHELSEA FC 1-0. Támad a Chelsea, de nincs átütőerő a támadásokban.

DINAMO ZAGREB–CHELSEA FC 1-0. Vége a mérkőzésnek, győztek a horvátok.

BORUSSIA DORTMUND–FC KÖBENHAVN 3-0. Itt a hármas sípszó, háromgólos győzelemmel kezdett a BVB.

További hat mérkőzést este kilenctől játszanak.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×