eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Vámos Márton a férfi vízilabda tornán, a C csoportban játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Három magyar vízilabdacsapat új izgalmak elé néz

A Szolnoki Dózsa, a Budapesti Honvéd SE és a BVSC-Zugló is megkapta ellenfeleit a férfi vízilabda Eurokupa selejtezőjének hétfői sorsolásán.

Három magyar csapat, a Szolnoki Dózsa, a Budapesti Honvéd SE és a BVSC-Zugló is megkapta ellenfeleit a férfi vízilabda Eurokupa selejtezőjének hétfői sorsolásán, melyet az Európa-bajnokság helyszínén, Splitben tartottak.

A szolnokiak a szicíliai Szirakúzában szerepelnek majd a hatcsapatos tornán, melyet október 13. és 16. között rendeznek. Az olasz házigazda, az Ortigia mellett a szerb Partizan Beograd, a görög Idraikosz, a francia Paix D'aix és a holland ZVL lesz az ellenfelük.

A BHSE a szlovéniai Kranjban a házigazda Triglavon kívül a spanyol Terrassa, a francia Strasbourg, az olasz Telimar Palermo és a szerb Valis csapatával küzd meg, míg a BVSC Barcelonában játszik az olasz Trieste, a görög Apollon Szmirnisz, a szerb Crvena zvezda, a szlovák SKP Kosice és a hazai Mediterrani együttesével.

A hatosokból az első négy-négy helyezett jut a következő körbe, míg az ötödik és hatodik pozícióban záró klubok az újonnan létrehozott Challenger Kupában folytathatják szereplésüket.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×