eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
PARIS, FRANCE - May 21: Mauricio Pochettino, head coach of Paris Saint-Germain, on the sideline during the Paris Saint-Germain Vs Metz, French Ligue 1 regular season match at Parc des Princes on May 21st 2022 in Paris, France (Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)
Nyitókép: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Bekövetkezett: a PSG menesztette Mauricio Pochettinót

Másfél év után búcsúzik az argentin vezetőedző.

Az argentin szakembert tavaly januárban nevezték ki, irányításával a 2020/21-es szezonban a Francia Kupát, az előzőben pedig a francia bajnokságot nyerte meg a fővárosi együttes, a Bajnokok Ligájában azonban idén is kudarcot vallott, miután már a nyolcaddöntőben búcsúzott a későbbi győztes Real Madriddal szemben.

A PSG várhatóan azt a Christophe Galtier-t nevezi ki Pochettino utódjául, aki a Nice gárdájától érkezik. A nizzai csapat már meg is találta a francia tréner utódját a legutóbb a Borussia Dortmundnál dolgozó Lucien Favre személyében.

Pochettino 84 mérkőzésen irányította a PSG-t, ezalatt tanítványai 55 győzelem és 15 döntetlen mellett 14-szer szenvedtek vereséget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×