eur:
395.61
usd:
371.86
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur vezetőedzője ünnepel, miután csapata a rendes játékidő hosszabbításában lőtt góllal 3-2-re legyőzte az Ajax Amsterdamot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén az amszterdami Johan Cruyff Arenában 2019. május 8-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

Eldőlt: Pochettino távozik a PSG-től

Elsősorban angol forrásokból származó hírek szerint Mauricio Pochettino egyezségre jutott a PSG vezetőivel és 18 hónap után távozik a klubtól. A legvalószínűbb, hogy következő állomáshelye egy Premier League-klub lesz.

A PSG a hivatalos bejelentést még nem tette meg, erre talán a hét elején sor kerülhet. Mindenesetre egybehangzó információk szerint az 50 éves argentin megállapodott a pénzügyi részletekről is, neki és a stábjának körülbelül húszmillió euró jár a szerződésbontás miatt.

Korábban szó volt arról is, hogy távozik a brazil világbajnok középpályás, a sportigazgató Leonardo is a klubtól, de az aktuális hírekben ez a lépés most nem szerepel. Mindazonáltal valószínűsíthető, miután a PSG szerződtette a posztjára a portugál Luís Campost.

Elképzelhető, hogy már a közeli napokban megnevezi a párizsi klub az új vezetőedzőt, Zinédine Zidane, José Mourinho és az előző idényben az OGC Nice-nél dolgozó Christophe Galtier a legesélyesebb jelöltek.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×