eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Freddy Rincon, Corinthians  (Photo by Matthew Ashton/EMPICS via Getty Images)
Nyitókép: Matthew Ashton/EMPICS via Getty Images

Meghalt az autóbalesetet szenvedett volt kolumbiai futballsztár

Szerda éjszaka elhunyt Freddy Rincon, a kolumbiai labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, aki hétfőn súlyos autóbalesetet szenvedett.

„Csapatunk minden erőfeszítése ellenére Freddy Eusebio Rincon Valencia elhunyt” – nyilatkozta újságíróknak Laureano Quintero, a Caliban található Imbanaco Klinika orvos-igazgatója.

A korábbi kiváló futballista autójával – melyben többen ültek – hétfőn egy busszal ütközött a városban. A balesetet követően az 55 éves Rincont fejsérülésekkel szállították kórházba, ahol megműtötték, majd az intenzív osztályon kezelték, állapota azonban a beavatkozás után is kritikus maradt.

A három világbajnokságon szerepelt labdarúgó 84-szer lépett pályára a válogatottban és 17 gólt szerzett. Egyik legfontosabb találatát az 1990-es olaszországi világbajnokságon, a Németország elleni csoportmeccsen érte el. Ő egyenlített az 1–1-re végződött találkozón, aminek köszönhetően a kolumbiaiak továbbjutottak a nyolcaddöntőbe.

Klubszinten többek között az América de Calit, a brazil Palmeirast és Corinthianst, valamint Európában a Napolit és a Real Madridot erősítette. Visszavonulása után 2004-től 2010-ig hazájában és Brazíliában edzősködött, majd drogkereskedelem vádjával néhány napra letartóztatták. Fia, Sebastian a portugál élvonalbeli Guimaraesben futballozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×