eur:
393.25
usd:
368.05
bux:
65956.65
2024. április 24. szerda György
Szőnyi Ferenc a mexikói ultratriatlon verseny kerékpáros számának (900 km) befejezésekor
Nyitókép: Forrás: Facebook

Elütötték, hatalmasra dagadt az egyik combja, de letekerte a 900 km-t Szőnyi Ferenc

Most jöhet a 211 km-es futás a mexikói ötszörös távú ironmanversenyen.

„Feri teljesítette a 900 km bicót. Hatalmas megkönnyebbülés. Épp indult volna futni, amikor hatalmas vihar érkezett jéggel. Este 19:00-kor leállították a versenyt, 21:45-kor indították újra. Még mindig esik az eső, de vállalható. Feri is megkezdte a 211 km teljesítését. Túl van már az első 10 km-en. A térde nagyon jól bírja. Reméljük, hogy sikerül a versenyt teljesíteni” – írja a Szőnyi Ferenc – versenynapló Facebook-oldal.

Szőnyi Ferenc egy ötszörös távú triatlon versenyen vesz részt Mexikóban. 19 km úszással kezdtek, arra 900 km kerékpározás jött, de mivel bringázás közben a versenyen egy autó elütötte, a legtöbb megmérettetésén a győzelemért harcoló komáromi ultrasportolónak a végigérés lett a célja. Ez azért sem könnyű egyszerű feladat sérülten, mert 211 km futás vár a mezőnyre.

Így zuhogott a jégeső a verseny helyszínén:

A térdét azért emelték ki külön, mert a magyar ultrasportolónak nemrég műteni kellett térdét, és miután elütötte az autó kerékpározás közben, kérdés volt, hogy az operált testrész mennyire bírja majd a strapát. Főleg a futást, mert ott van nagyobb igénybevételnek kitéve.

Itt látszik, milyen durva hatás volt a balesetnek:

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×