eur:
390.29
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A svájci Roger Federer a honfitársa, Stan Wawrinka ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2019. június 4-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Julien De rosa

Valami van a 40-hez közeledő Roger Federerrel

Nem tudni, mikor játszik újra, de két közelgő tornáját is lemondta.

A korábbi világelső Roger Federer térdsérülés miatt visszalépett a jövő héten Torontóban, illetve az egy héttel később Cincinnatiban sorra kerülő keménypályás tenisztornáktól.

A negyvenedik születésnapját vasárnap ünneplő svájci játékos tavaly kettős térdműtéten esett át, idén a negyeddöntőig jutott a wimbledoni Grand Slam-tornán, és azóta nem lépett pályára, a tokiói olimpián sem indult el. Újabb térdfájdalmai kétségessé teszik szereplését az augusztus 30-án kezdődő amerikai nyílt bajnokságon.

A hússzoros Grand Slam-tornagyőztes Federer hétszeres bajnok Cincinnatiban, Torontóban pedig kétszer győzött.

A szervezők csütörtökön azt is bejelentették, hogy a japán fővárosban egyesben olimpiai aranyérmet nyert német Alexander Zverev, valamint az olasz Matteo Berrettini, a kanadai Milos Raonic és a spanyol Pablo Carreno Busta sem indul a következő két tornán. A világelső szerb Novak Djokovic már júliusban jelezte, hogy nem vesz részt az amerikai és a kanadai versenyen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×