eur:
393.85
usd:
364.76
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A magyar csapat tagjai a gyorsított korongvadász Európa-bajnokság megnyitóján, a Tatárszentgyörgyhöz tartozó Sarlóspusztán.
Nyitókép: MTI/Földi Imre

Jövő héten lesz Igaly Diána temetése

A Magyar Sportlövők Szövetségének alelnöke, olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportlövő életének 57. évében hunyt el április 8-án, miután – minden óvintézkedés ellenére – elkapta a koronavírust.

A sportszövetség közleménye szerint a temetésre 2021. május 11-én, kedden 13.00 órakor kerül sor a törökbálinti temetőben.

Igaly Diánát saját halottjának tekinti az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Sportlövők Szövetsége és Törökbálint város Önkormányzata. Felhívják a figyelmet, hogy a temetésen a gyülekezésre vonatkozó járványügyi szabályok érvényesek.

Igaly Diána emlékére a Magyar Sportlövők Szövetsége és Törökbálint város Önkormányzata tisztelgő megemlékezést tervez egy későbbi időpontban.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×