eur:
394.42
usd:
370.25
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Az összetett- és szakaszgyőztes Valter Attila, a CCC Team versenyzője célba ér a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny ötödik, 188 kilométeres Miskolc–Gyöngyös-Kékestető szakaszán Kékestetőn 2020. szeptember 2-án.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Így néz ki a járványkompatibilis szurkolás a Tour de Hongrie-n

Maszk és távolságtartás - ezek a legfontosabb szabályok, ha jövő héten kilátogatnánk a magyar körversenyre.

Május 12-én rajtol a magyar országúti kerékpáros körverseny. A Tour de Hongrie-n huszonkét csapat 132 kerékpárosa állhat rajthoz, köztük világ- és Európa-bajnokok, valamint a holland Mike Teunissen, aki viselte a Tour de France sárga trikóját is.

A szervezők tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatt az idei Tour de Hongrie nem lehet teljesen olyan, amilyennek szeretnék, több korlátozás is érinti a szurkolókat, ugyanis hiába a magyarországi nyitás, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség szigorú protokolljának is meg kell felelni.

A rajt- és célterületek egy része teljesen el lesz zárva a szurkolók elől, így például a Kékestetőn felállított célba sem tudnak mejd felmenni a nézők. A résztvevő kerékpárosokat – akik az esemény ideje alatt úgynevezett versenybuborékban lesznek – nem szabad megközelíteni.

Az utak mellett viszont bárki megtekintheti a viadalt, szurkolhat is a versenyzőknek. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy ez esetben is viseljenek maszkot, tartsák meg a bringásoktól és egymástól a biztonságos távolságot.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×