eur:
367.84
usd:
342.23
bux:
49320.70
2023. június 9. péntek Félix
Az összetett- és szakaszgyőztes Valter Attila, a CCC Team versenyzője célba ér a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny ötödik, 188 kilométeres Miskolc–Gyöngyös-Kékestető szakaszán Kékestetőn 2020. szeptember 2-án.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Így néz ki a járványkompatibilis szurkolás a Tour de Hongrie-n

Maszk és távolságtartás - ezek a legfontosabb szabályok, ha jövő héten kilátogatnánk a magyar körversenyre.

Május 12-én rajtol a magyar országúti kerékpáros körverseny. A Tour de Hongrie-n huszonkét csapat 132 kerékpárosa állhat rajthoz, köztük világ- és Európa-bajnokok, valamint a holland Mike Teunissen, aki viselte a Tour de France sárga trikóját is.

A szervezők tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatt az idei Tour de Hongrie nem lehet teljesen olyan, amilyennek szeretnék, több korlátozás is érinti a szurkolókat, ugyanis hiába a magyarországi nyitás, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség szigorú protokolljának is meg kell felelni.

A rajt- és célterületek egy része teljesen el lesz zárva a szurkolók elől, így például a Kékestetőn felállított célba sem tudnak mejd felmenni a nézők. A résztvevő kerékpárosokat – akik az esemény ideje alatt úgynevezett versenybuborékban lesznek – nem szabad megközelíteni.

Az utak mellett viszont bárki megtekintheti a viadalt, szurkolhat is a versenyzőknek. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy ez esetben is viseljenek maszkot, tartsák meg a bringásoktól és egymástól a biztonságos távolságot.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként a Magyar Állami Operaház régi-új főigazgatója beszélt a nemrég lezárult, hosszúra nyúlt pályázati időszakról, az Operaház távozóiról, a dalszínház és a nemzeti operajátszás jövőjéről illetve az Erkel Színházzal és az Eiffel Műhelyházzal kapcsolatos terveiről is.

Elhunyt az Ablak közismert műsorvezetője

Hetvenkét éves korában csütörtökön elhunyt Bánki Ilona újságíró, a Magyar Televízió egykori kulturális főszerkesztője, az MTVA Kulturális Főszerkesztőségének volt főszerkesztő-helyettese.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×