eur:
394.93
usd:
363.51
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Lionel Messi, a Barcelona argentin csatára köszönti a szurkolókat a katalán klub alapítójáról elnevezett Joan Gamper Kupáért vívott FC Barcelona-Arsenal FC mérkőzés kezdete előtt a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. augusztus 4-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

Ünneplésükkel karanténszabályt szeghettek Lionel Messiék

A Valencia hétvégi legyőzése után a csapatkapitány kertjében ünnepeltek a játékosok, pedig Spanyolországban tilos a hat főnél nagyobb összejövetel.

Fegyelmi vizsgálatot indított a La Liga az FC Barcelona labdarúgói ellen, mert hétfőn Lionel Messi otthonában gyűltek össze megünnepelni a Valencia elleni győzelmet – számolt be róla a spanyol ABC cikke alapján az esetről az nso.hu.

Spanyolországban a koronavírus-járvány miatti szabályok szerint a családi, baráti összejöveteleken egyszerre legfeljebb hat ember vehet részt. Bár a Barca-játékosok és párjaik Messiék kertjében, szabad téren találkoztak, a liga szerint szabályt sértettek, ezért vizsgálat indult a klub ellen.

A Barcelona álláspontja szerint Messiék nem szegték meg a szabályokat.

A katalán együttes vasárnap 3–2-re győzött a Valencia vendégeként, aminek nyomán le is váltották az egykor szebb napokat látott együttes vezetőedzőjét. A Barcelona négy fordulóval a bajnokság vége előtt 74 ponttal a harmadik helyen áll a tabellán. Szombaton a 76 pontos éllovast, az Atlético Madridot látja vendégül.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×