eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lionel Messi, a Barcelona argentin csatára köszönti a szurkolókat a katalán klub alapítójáról elnevezett Joan Gamper Kupáért vívott FC Barcelona-Arsenal FC mérkőzés kezdete előtt a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. augusztus 4-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

Ünneplésükkel karanténszabályt szeghettek Lionel Messiék

A Valencia hétvégi legyőzése után a csapatkapitány kertjében ünnepeltek a játékosok, pedig Spanyolországban tilos a hat főnél nagyobb összejövetel.

Fegyelmi vizsgálatot indított a La Liga az FC Barcelona labdarúgói ellen, mert hétfőn Lionel Messi otthonában gyűltek össze megünnepelni a Valencia elleni győzelmet – számolt be róla a spanyol ABC cikke alapján az esetről az nso.hu.

Spanyolországban a koronavírus-járvány miatti szabályok szerint a családi, baráti összejöveteleken egyszerre legfeljebb hat ember vehet részt. Bár a Barca-játékosok és párjaik Messiék kertjében, szabad téren találkoztak, a liga szerint szabályt sértettek, ezért vizsgálat indult a klub ellen.

A Barcelona álláspontja szerint Messiék nem szegték meg a szabályokat.

A katalán együttes vasárnap 3–2-re győzött a Valencia vendégeként, aminek nyomán le is váltották az egykor szebb napokat látott együttes vezetőedzőjét. A Barcelona négy fordulóval a bajnokság vége előtt 74 ponttal a harmadik helyen áll a tabellán. Szombaton a 76 pontos éllovast, az Atlético Madridot látja vendégül.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×