eur:
393.98
usd:
364.87
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Josh Sargent, a Werder Bremen játékosa (k) kihagy egy gólhelyzetet Gulácsi Péterrel, az RB Leipzig kapusával szemben a labdarúgó Német Kupa elődöntőjében a brémai Weser Stadionban 2021. április 30-án.
Nyitókép: MTI/AP/DPA pool/Carmen Jaspersen

Drámai meccsen jutott döntőbe az RB Leipzig

Az RB Leipzig jutott elsőként döntőbe a labdarúgó Német Kupában: a lipcsei csapat pénteken hosszabbításban gyűrte le vendégként a Werder Brement.

Az első gólt a csereként a rendes játékidő vége előtt pár perccel beálló Hvang Hi Csan szerezte a hosszabbítás harmadik percében, de még ugyanebben a szakaszban egyenlített a brémai együttes: Dayot Upamecano hibáját kihasználva Leonardo Bittencourt tekert el a kifutó Gulácsi Péter mellett.

Tizenegyesrúgásokra azonban nem került sor, mert Emil Forsberg a 121. percben megszerezte a győztes találatot a vendégeknek.

A lipcseieknél Gulácsi mellett a másik magyar válogatott, Willi Orbán is végigjátszotta a mérkőzést. A sérüléséből lábadozó Szoboszlai Dominik továbbra sem került keretbe.

Története során másodszor jutott a Német Kupa döntőjébe a Leipzig.

Német Kupa, elődöntő:

Werder Bremen-RB Leipzig 1-2 (0-0, 0-0, 1-1) - hosszabbítás után

szombaton játsszák:

Borussia Dortmund-Holstein Kiel 20.30

A döntőt május 13-án rendezik, Berlinben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×