eur:
394.92
usd:
364.17
bux:
65483.72
2024. március 19. kedd Bánk, József
Hansi Flick, a Bayern München vezetőedzője csapatának a Hertha BSC ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. február 5-i mérkőzése előtt a berlini Olimpiai Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty Images pool/Boris Streubel

Flick bejelentette: elhagyja a Bayernt

Az edző azt nem erősítette meg, hogy átveszi a német labdarúgó-válogatott irányítását.

Hans-Dieter Flick vezetőedző a szezon végén távozna a Bayern München labdarúgócsapatától.

A tréner a Wolfsburgban 3-2-re megnyert bajnoki rangadót követően a Sky televíziós csatornának nyilatkozta, hogy szándékáról hétközben tájékoztatta a klub vezetőségét, a játékosokkal pedig a szombati diadal után közölte elhatározását. Flick arról nem beszélt, miért akar távozni, de médiaértesülések szerint hónapok óta rossz viszonyt ápol Hasan Salihamidziccsel, az egyesület vezetőtestületének tagjával.

Flick ugyan nem erősítette meg, hogy a nyári Európa-bajnokságot követően ő lehet a német válogatott éléről távozó Joachim Löw szövetségi kapitány utódja, de úgy fogalmazott, "ez egy olyan opció, amelyet minden edzőnek meg kell fontolnia".

Löw egykori segítője 2019 novemberében vette át a bajor sztárcsapat irányítását, amellyel azóta mindent megnyert, ráadásul a Bajnokok Ligája történetében első csapatként tavaly százszázalékos teljesítménnyel diadalmaskodott. A mostani szezonban viszont már a BL-től és a Német Kupától is búcsúzott a Bayern, amely viszont a Bundesliga megnyerésével vigasztalódhat, ugyanis öt fordulóval a vége előtt hétpontos előnnyel vezet az RB Leipzig előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Oldalazást láthatunk egyelőre az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×