eur:
395.06
usd:
372.15
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Jerome Boateng, a Bayern München (j) és Sékou Koita, a Salzburg játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának negyedik fordulójában játszott mérkőzésen a müncheni Allianz Arenában 2020. november 25-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Lukas Barth-Tuttas

Öngyilkossági ügy miatt hazarepült a Bayern világbajnoka

Jêrome Boateng, a Bayern München középhátvédje nem játszik ma este, a Tigres (UANL) elleni klubvilágbajnoki döntőben. Hansi Flick, a bajorok edzője a meccs előtti sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a világbajnok védő „személyes okokból hazarepült Münchenbe”.

Tiszteletre méltó és a szokásos protokollnak megfelelő az edző fogalmazása, de a sajtóból addigra már kiderült, miért utazott Jêrome Boateng haza. Hírt kapott arról, hogy korábbi barátnőjét, Katarzyna, becenevén Kasia Lenhardtot holtan találták Berlinben. Boateng és a lengyel származású modell 15 hónapos kapcsolata bő egy héttel ezelőtt ért véget.

A 25 éves Kasia Lenhardtot egy luxuslakásban találták holtan, Berlin előkelő, Charlottenborg negyedében. A források szerint éppen egy előző kapcsolatából származó gyermeke, Noah hatodik születésnapján halt meg.

Az angol sajtóban megjelent a modell egy ismerősének nyilatkozata, amely szerint „egy héttel azután halt meg, hogy Jêrome egy interjúban azt mondta, hogy kapcsolatuknak vége. Nagyon csúnya dolgokat mondott Kasiáról. Ez Kasiát nagyon elkeserítette. A világbajnok futballista egyebek mellett hűtlenséggel és zsarolással is vádolta. Arról is beszélt, hogy barátnője el akarja tiltani attól, hogy kapcsolatban legyen ikergyermekei anyjával, megfenyegette, hogy lejáratja a sajtóban.

„Gyakran azzal fenyegetőzött, hogy megsemmisít, tönkreteszi a karrieremet, megpróbál elszakítani a gyermekeimtől, és azt mondta, hogy megvádol, majd azzal is, hogy megvertem. Tudta, hogy gyermekeim anyja vádolt engem ugyanezzel. Még őt is megkereste, azt mondta neki, segít neki, ha bíróságra megy.” Boatengnek három gyereke van, két kilencéves ikerlány, Soley és Lamia, akiknek Sherin Senier az édesanyja. Van egy ötéves fia, Jermar, akinek édesanyja nem ismert a sajtó számára.

Kasia Lenhardt halála esetében a rendőrség nem talált idegenkezűségre nyomot.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×