eur:
393.74
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Thibaut Courtois, Real Madrid kapusa véd a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott Real Madrid - Manchester City első mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2020. február 26-án. A Manchester City 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Rodrigo Jiménez

Veszélyben a Real Madrid meccse – Covid nélkül is

A Real Madrid szombati, az Osasuna elleni bajnoki mérkőzése napjára a spanyol meteorológusok óriási havazást jósolnak Pamplonába, az El Sadar Stadion környékére.

Navarra tartományt már a múlt héten elérte a Dora vihar által vitt jeges, szeles időjárás. A múlt héten félbeszakadt az Osasuna edzése, havazott. De még rosszabbra fordulhat a helyzet. Az AS nevű napilap szerint a hétvégén 15-20 centinyi hó eshet a régióban, fenyegető, hogy az időjárási front hatással lesz a mérkőzésre. Az előrejelzések szerint a hó péntek este érkezhet meg.

A Real Madrid mindenképpen játszani szeretne, mivel jó formában van, december eleje, a Sahtar elleni kijevi BL-mérkőzés óta veretlen. Azóta nyolc mérkőzésből hetet megnyert, a listavezető Atlético Madrid ellen is nyerni tudott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×