eur:
392.39
usd:
365.61
bux:
66761.63
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Facebook/Szalai Ádám

Szalai Ádám újra a pályán – A Bayern München és a Milan is visszavette győzelmével a vezetést

A bajorok kétgólos hátrányba kerültek a Mainz ellen, de így is simán győzött a favorit. A Milannak az emberhátránnyal kellett megküzdenie – sikerült.

A Bundesligában a címvédő Bayern München úgy kerekedett otthon 5–2-re a Mainz fölé a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, hogy az első félidőt követően még 2–0-ra a vendégek vezettek.

A bajorok a szünet után öt perc alatt egyenlítettek, majd a második félidő közepén hat perc alatt szerzett újabb találatokkal kétgólos előnybe kerültek. A mérkőzés utolsó gólja Robert Lewandowski érdeme, aki a 76. percben büntetőből is eredményes tudott lenni.

A Mainzban a 88. percben csereként kapott játéklehetőséget Szalai Ádám, aki a bajnoki idényben először léphetett pályára klubcsapatában,

miután korábban szakmai okok, illetve sérülés miatt hiányzott.

Sikerével a bajor gárda visszavette első helyét a tabellán.

A Serie A-ban az AC Milan emberhátrányban játszva 2-0-ra győzött a Benevento otthonában, ezzel visszavette a vezetést a tabellán az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.

A piros-feketék gyorsan vezetéshez jutottak, ám a 34. percben Sandro Tonalit kiállították. Az emberelőnyt azonban a korábbi milánói klasszis, Filippo Inzaghi irányította Benevento nem tudta kihasználni, így nem tudott pontot szerezni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×