eur:
392.12
usd:
366.52
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása, miután csapata 5-0-ra győzött a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. Szoboszlai szabadrúgásból gólt szerzett a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszott mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Reagált a Real Madrid a Szoboszlaival kapcsolatos hírekre

Az As a címlapján közölte a Magyarország–Izland Eb-selejtezőt követően, hogy a Real Madrid is megkörnyékezte a magyar válogatott kulcsemberét.

A középpályást már az RB Leipziggel, az Arsenallal és az AC Milannal is összeboronálták, ám a spanyolok nemrég arról írtak, a Real Madrid áll a legközelebb a szerződtetéséhez, és a vélhetően távozó Isco utódját látják benne.

A spanyol klub most a madridi Marcán keresztül reagált a Nemzeti Sport megkeresésére. Közölték, hogy bár nagyszerű futballistának tartják Szoboszlait, pillanatnyilag nincs a neve a listájukon, más ugyanis jelenleg a prioritás. Persze ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne változhatna az álláspontjuk.

Szoboszlainak 2022-ig élő szerződése van a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Salzburggal, ahonnan az egybehangzó hírek szerint 25 millió euró alatti összegért valószínűleg nem fogják elengedni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×