eur:
394.24
usd:
370.36
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Szingapúr, 2018. szeptember 13.Kimi Räikkönen, a Ferrari finn versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíjának otthont adó Marina Bay utcai pályán tartott sajtótájékoztatón Szingapúrban 2018. szeptember 13-án. A futamot szeptember 16-án rendezik. (MTI/EPA/Franck Robichon)
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Megdöbbentő hír jött egy Forma1-es legendáról

Már nem ír alá új szerződés, igaz, egyelőre a visszavonulását sem jelentette be.

Az idei mezőnyben korelnök és a hétvégén rekorderré váló Kimi Räikkönenről, az Alfa Romeo Forma-1-escsapatának finn versenyzőjről van szó.

A 40 esztendős pilóta a Nürburgringen sorra kerülő Eifel Nagydíjon 323. alkalommal vesz részt F1-es viadalon, ezzel az örökranglista élén megelőzi a brazil Rubens Barrichellót, aki 1993 és 2011 között 322 futamon állt rajthoz.

"Majd meglátjuk, mi történik, lesz egy-két megbeszélésünk még a csapattal"

- nyilatkozta a jövőjét firtató kérdésre Räikkönen, hozzátéve, hogy még semmi nem dőlt el. A finn versenyző 2001-ben, a Sauber színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben, 2007-ben pedig világbajnok lett a Ferrarival, melynek azóta is ő az utolsó vb-győztes pilótája.

"Élvezem a versenyzést, de még több örömünk lenne benne, ha jobb munkát végeznénk" - jelentette ki Räikkönen, aki kettő ponttal a 16. helyen áll az összetett pontversenyben

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×