eur:
395.31
usd:
371.12
bux:
65071.77
2024. április 19. péntek Emma
A szegedi Bánhidi Bence (k), valamint Matic Groselj (b) és Kristijan Horzen (j), a szlovén Celje játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 6. fordulójában játszott MOL-Pick Szeged - RK Celje PL mérkőzésen Szegeden 2019. november 3-án. A Szeged 31-24-re győzött.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Már öt fertőzött játékos van, elmarad a Szeged–PSG Bajnokok Ligája-nyitány

A teljes szegedi kézilabdacsapat karanténba került, ezért nem játssza le a csütörtöki rangadót, sőt bajnoki meccset is halasztani kell.

Mint az Infostart is beszámolt róla, az egyik szegedi játékos hétfőn pozitív koronavírustesztet produkált, ezért az egész csapat karanténba vonult, edzéseket sem tartanak. Szűcs Ernő Péter, a Szeged elnöke a Sport Tv-nek elárulta, egy másik játékos is hasonló tüneteket mutat.

Mivel a második tesztekre csütörtökön kerül sor, emiatt nem lehet megrendezni az aznap 18.45-re kiírt PSG elleni BL-mérkőzést. Az európai szövetség (EHF) megerősítette, hogy a körülmények ismeretében nem kerülhet sor a mérkőzésre az eredetileg tervezett időpontban, az új dátumról a csapatokkal való egyeztetést követően ad tájékoztatást.

A klubelnök kedden elmondta, megérkeztek az első tesztek eredményei, és jelenleg nem egy, hanem öt fertőzött játékosuk van. Egyelőre nem tudják, lejátszhatják-e a PSG elleni meccset a közeljövőben, mert nem tudni, hogy lesz-e elég játékra alkalmas embere a csapatnak.

Az már biztos, hogy a szegediek a szombatra tervezett, Cegléd elleni bajnoki mérkőzésüket is elhalasztották, a Kielcében sorra kerülő jövő heti BL-meccs sorsa egyelőre bizonytalan – írja a Nemzeti Sport.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×