eur:
393.02
usd:
367.25
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Az új Puskás Ferenc Stadion makettje az 500 nappal a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatón a stadion látogatóközpontjában 2019. január 29-én. A jövő évi kontinenstornának 12 város ad otthont. Budapesten három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szuperkupa: nézők lesznek, de még sok a kérdőjel

A BL-győztes Bayern és az EL-t nyerő Sevilla 20 ezer néző előtt csaphat össze az új Puskásban. Hogy kik, hogyan vehetnek jegyet, egyelőre jó kérdés.

Nézők előtt rendezik meg a Puskás Arénában a Bayern München-Sevilla európai labdarúgó Szuperkupa-mérkőzést, amelyen 20 ezer drukker lehet jelen szeptember 24-én.

Az UEFA ezen a találkozón teszteli azt, hogy milyen körülmények mellett lehet szurkolók előtt meccset rendezni Európában - mondta az InfoRádióban Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője.

"Talán a legfontosabb döntés az, hogy

lehetnek nézők, a kapacitás 30 százalékában.

A jegyvásárlással kapcsolatban az UEFA még nem adott tájékoztatást, amint megkapjuk, tájékoztatjuk a szurkolókat. Ezen a mérkőzésen is a legfontosabb, hogy az egészségügyi előírásokat mindenekelőtt be kell tartani" - szögezte le Sipos Jenő, hozzátéve, ez lesz az első UEFA-meccs, amelyen már lehet valamennyi szurkoló.

Az ültetésre, távolságtartásra vonatkozó előírások sem ismeretesek még,

de mindent folyamatosan egyeztetnek.

Hogy kik vehetnek jegyeket, és külföldről is érkezhetnek-e drukkerek, arról szintén nem tudni még. Ez az UEFA hatáskörébe tartozik, mivel az európai szövetség a mérkőzés szervezője, ezért ő határozza meg a nézők beengedésének szabályait, egyeztetve a magyar kormánnyal és a járványügyi hatósággal - fejtette ki.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap kitartott, Ázsiában nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódott az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×