eur:
392.66
usd:
367.6
bux:
66277.92
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Wimbledon, 2017. július 12.A brit Andy Murray játszik az amerikai Sam Querrey ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében Wimbledonban 2017. július 12-én. (MTI/EPA/Will Oliver)
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Andy Murray úgy készül, hogy lesz US Open, de...

Augusztus 31-én kezdődne a Grand Slam New Yorkban, miközben napi 50 ezer új koronavírusost találnak.

Andy Murray azt mondta, a koronavírus-járvány miatt továbbra is aggódik, hogy New Yorkba kell utaznia a US Openre, de az előkészület során a fizikai felkészülés mellett a mentálisra is nagy hangsúlyt fektet.

Az egész világon az Egyesült Államokban regisztrálták a legtöbb fertőzöttet, az utóbbi héten naponta több mint 50 ezer esetet jelentettek.

A New York-i Grand Slam-torna - jelen állás szerint - augusztus 31-én kezdődik, nézők nélkül. A szervezők célja, hogy létrehozzanak egy más sportágakban már alkalmazott úgynevezett "buborékot", amely azt jelenti, hogy a résztvevőket és közreműködőket hermetikusan elzárják a külvilágtól, ezzel minimalizálva a fertőzésveszélyt.

"Négy-öt hete még szkeptikusak voltunk a tornával kapcsolatban - mondta a volt világelső Murray, a US Open 2012-es győztese. - De

egy bizonyos ponton el kell kezdeni készülni és fejben tervezni.

Ha nem rendeznék meg a versenyt, máshogy alakultak volna az edzéseim, a rehabilitációm, úgyhogy én mentálisan úgy készülök, hogy megrendezik."

A háromszoros GS-győztes, kétszeres olimpiai bajnok skót játékos júniusban tért vissza a pályára egy jótékonysági meccsen azok után, hogy hét hónapot kihagyott sérülés miatt.

"Az egyik legfontosabb kérdés az utazás, amiatt aggódunk egy kicsit. És azt sem mondom, hogy mindenképpen rendezzék meg, de ha garantálni tudják a játékosok biztonságát, akkor szerintem jó lenne visszatérni a versenyzéshez" - fogalmazott Andy Murray.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a kriptoeszközökkel, előadóinkkal arra keressük majd a választ, hogy az elmúlt hónapok ralija után mibe érdemes még befektetni, melyik coinban van a legnagyobb fantázia. Az eseményen előadást tart egy olyan trader, aki már hat éve kizárólag kriptoeszközök kereskedéséből él.  Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×