eur:
395.08
usd:
370.92
bux:
65117.48
2024. április 19. péntek Emma
Olivier Giroud, a Chelsea játékosa (j) ünnepel, miután megszerezte csapata első gólját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójából elhalasztott Chelsea-Brighton mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban 2019. április 3-án. A Chelsea 3-0-ra nyert.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Giroud fejese három pontot hozott a Chelsea-nek

A Chelsea megerősítette harmadik helyét az angol labdarúgó-élvonalban, a Premier League-ben, miután 1-0-ra legyőzte a már biztos kieső Norwich Cityt. Az egyetlen gólt az első félidő végén a francia világbajnok, Olivier Giroud fejelte.

A londoni Kékek nagy fölényben játszottak a Stamford Bridge-en, 22-2 volt a lövések aránya, 6-0 pedig a kapura menőké. A Chelsea nagyjából hetven százalékban birtokolta a labdát.

Frank Lampard a 36. forduló nyitó mérkőzését megnyerő gárdája, egy mérkőzéssel többet játszva közvetlen riválisainál, négy ponttal vezet a Leicester City és a Manchester United előtt. Ugyanakkor a Kékek az utolsó két bajnoki meccsüket az idényben nehéz ellenfelekkel, a Liverpoollal és a Wolverhamptonnal játsszák. Következő ellenfelük a Manchester United lesz az FA-kupa elődöntőjében, vasárnap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×