eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
 Raheem Sterling, a Manchester City játékosa ünnepli a Tottenham Hotspur elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó mérkőzésen a manchesteri Etihad stadionban 2019. április 17-én.
Nyitókép: Raheem Sterling, a Manchester City játékosa ünnepli a Tottenham Hotspur elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó mérkőzésen a manchesteri Etihad stadionban 2019. április 17-én. MTI/EPA-LUSA/Nigel Roddis

Nem hétköznapi a Man City hétközi formája

„Hétközi” formáját mutatta a Manchester City az angol Premier League szerdai játéknapján, azt amellyel hat nappal korábban kiütötte a bajnok Liverpoolt az Etihad Stadionban. Az újabb „áldozat” a Newcastle United volt, Pep Guardiola csapata 5-0-ra nyert.

A hétvégi, a Southampton elleni 0-1 után magára talált a City, amely ezúttal 5-0-s győzelemmel erősítette meg a második helyét. Az első gólt Gabriel Jesus szerezte, aki a tizedik percben kezdte meg a gólgyárt. Minden találatot más-más futballista jegyzett, a brazil után sorrendben Rijad Mahrez (21.), Federico Fernandez (58.), David Silva (65.) és Raheem Sterling (90.) szerezte.

A Sheffield United 1-0-ra legyőzte a Wolverhamptont, amelynek így tovább csökkentek az esélyei az első négy (vagy öt…) közé kerülésre, s így a BL-szereplés kiharcolására. A gólt a 90. percben szerezte John Egan.

A Burnley ugyancsak 1-0-ra nyert, mégpedig a West Ham United ellen, a London Stadiumban. A gólszerző Jay Rodriguez volt.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 20:11
×
×
×
×