eur:
395.74
usd:
371.98
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Joan Antoni Carrillo Milán, a fehérvár spanyol vezetőedzője a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseként, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszott Mezőkövesd Zsóry FC - MOL Fehérvár FC találkozón a mezőkövesdi városi stadionban 2020. május 23-án. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Távozik a MOL Fehérvár FC vezetőedzője

Elválnak a labdarúgó OTP Bank Ligában ezüstérmes csapat és Joan Carrillo útjai.

A székesfehérvári klub hétfőn honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott a spanyol szakemberrel, aki november 27-én második alkalommal ült le a csapat kispadjára. Második regnálása alatt 27 tétmérkőzésen irányította az együttest, 13 győzelem, 10 döntetlen és 4 vereség volt a mérlege.

"Bíztunk abban, hogy Joan Carrillo vezetésével rátalál a győztes útra a csapat, korábbi munkája alapján megérdemelte az újabb lehetőséget a Vidiben, de sajnos a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Carrillo először Paulo Sousa segítőjeként dolgozott Fehérváron, majd a 2014-2015-ös szezonban már vezetésével nyert bajnokságot a Videoton.

Helyét várhatóan Márton Gábor veszi át: Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója a Digi Sport híradójában elmondta, hogy a csapat februárban kinevezett trénerét - akinek irányításával az utolsó előtti helyről a hetedikre jött fel a gárda - megkereste a fehérvári klub.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×