eur:
392.83
usd:
367.92
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
London, 2017. március 7.Antonio Conte, az angol Chelsea labdarúgócsapat olasz vezetőedzője az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott West Ham United elleni mérkőzésen a London Stadionban 2017. március 6-án. A Chelsea 2-1-re győzött. (MTI/EPA/Hannah McKay)
Nyitókép: MTI/EPA/Hannah McKay

Fontos két pontot vesztett az Internazionale

Nagyszerű mérkőzést játszott, de nagyon fontos két pontot veszített el az Internazionale a Serie A, az olasz labdarúgó élvonal szerdai játéknapján.

A Sassuolo ellen, a San Siróban, a vendégek a negyedik percben Francesco Caputo révén vezetést szereztek. Az Inter fordított, előbb a 41. percben Romelu Lukaku tizenegyesből kiegyenlített, majd még a félidő vége előtt Cristiano Braghi megszerezte a vezetést.

A 81. percben a Sassuolo is kapott egy büntetőt, azt Domenico Berardi értékesítette, 2-2.

Az Inter még egyszer nekidurálta magát, a 86. percben Borja Valero újra megszerezte a vezetést. Ám még erre is volt a vendégeknek válasza, Giangiacomo Magnani a 89. percben beállította a 3-3-as végeredményt. Az Inter hátránya immár nyolc pont a Juventusszal szemben.

21.45-től még két mérkőzést játszanak: Atalanta–Lazio, Roma–Sampdoria.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×