eur:
393.1
usd:
367.2
bux:
0
2024. április 24. szerda György
A Ferencváros játékosai ünneplik győzelmüket a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 5. fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Team Esbjerg mérkőzés végén az Érd Arénában 2020. március 1-jén. A csapat 26-25-re győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Négy magyar csapat a kézilabda BL-ben

Az Európai Kézilabda Szövetség meghozta döntését a Bajnokok Ligája szabadkártya-kérelmekről, ennek értelmében a biztos induló Győri Audi ETO és Telekom Veszprém mellett az FTC-Rail Cargo Hungaria és a MOL-Pick Szeged is ott lehet a sorozat ősszel induló 16-16 csapatos főtábláján.

A biztos induló Győri Audi ETO és Telekom Veszprém mellett az FTC-Rail Cargo Hungaria és a MOL-Pick Szeged is ott lehet a sorozat ősszel induló 16-16 csapatos főtábláján.

"Sokan talán automatikusnak gondolják a magyar csapatok szabadkártyáit, de fontos tudni, hogy óriási harc, lobbi folyik ezek elnyeréséért. A versenysorozat jelentősen szűkül, és az elmúlt évek résztvevői közül úgy tűnik, egy klub sem szeretne kimaradni. A jelentkezések mindkét szakágban meghaladták a szabadkártyára kiírt helyek dupláját, még úgy is, hogy

az EHF szigorúan szabályozza a megpályázható helyek számát országonként. Így az utolsó pillanatig sem lehettünk biztosak benne, hogy mind az FTC, mind a Szeged ott lehet a BL-rajtnál

– mondta el Novák András, az MKSZ operatív igazgatója a szövetség tájékoztatása szerint.. – Sokat egyeztettünk a klubokkal a szabadkártya-pályázatok kapcsán, és szeretném megköszönni kollégáimnak, Horváth Gabriella főtitkárnak és Soós Balázs nemzetközi igazgatónak azt a munkát, lobbizást, amit az utóbbi hetekben folytattak az EHF-nél, hiszen mindennek nagy jelentősége volt az európai szövetség számunkra pozitív döntésében."

A Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolására július 1-jén kerül sor.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×