eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A spanyol Rafael Nadal az amerikai Sam Querrey ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében 2019. július 10-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Rafa Nadal szkeptikus

Rafael Nadal, a spanyolok sztárteniszezője a koronavírus-járvány miatt nem bízik abban, hogy szeptemberben le tudják bonyolítani a US Opent.

„New York a vírus által leginkább érintett helyek egyike. Ezért várnunk kell, meglátjuk, mi történik” – mondta a világranglista második helyezettje.

A mostani terv az, hogy szigorú higiéniai és biztonsági intézkedések mellett augusztus 31. és szeptember 13. között megrendezik a Grand Slam-tornát Flushing Meadowsban.

Nadal úgy látja, két feltételnek mindenképpen teljesülnie kell, hogy a viadalt le lehessen bonyolítani.

„Addig nem térhetünk vissza a pályára, amíg az egészségünk veszélyben van” – fogalmazott. A másik terület szerinte az utazás, garantálni kell, hogy minden játékos repülhessen külföldre.

A teniszezőknél legalább július 31-ig nem rendeznek jelentős nemzetközi tornákat. A wimbledoni bajnokságot törölték, a Roland Garrost pedig – amely az eredeti kiírás szerint most zajlana Párizsban – szeptember-októberre halasztották.

Nadal elárulta, hogy a bezártság ideje alatt két hónapig nem teniszezett, csak a közelmúltban tért vissza az edzőpályára.

„Fokozatosan haladok, lépésről lépésre, nem játszom minden nap és nem edzek sokat” - mondta a 19-szeres Grand Slam-győztes játékos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×