eur:
395.07
usd:
370.86
bux:
65115.92
2024. április 19. péntek Emma
A 2019. április 6-i képen Diego Costát, az Atlético Madrid játékosát (b2) inti higgadtságra csapattársa, Jan Oblak kapus (j3), miután Costát a 28. percben kiállították a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban az FC Barcelona ellen játszott mérkőzésen a barcelonai Camp Nou Stadionban. A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) versenybizottsága április 11-én nyolc mérkőzésről eltiltotta a játékost, amiért a Barcelona elleni mérkőzésen trágár szavakat ordibált Jesús Gil Manzano játékvezető arcába. A bajnokságból még hét forduló van hátra, Costa számára így véget ért az idény.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernández

Diego Costára börtönbüntetést kérnek

A spanyol ügyészség hat hónapos börtönbüntetést kért Diego Costára, az Atlético Madrid spanyol-brazil csatárára. Mellékbüntetésként több mint fél millió eurós bírság kiszabását indítványozta. A középcsatárt több mint egymillió eurós adócsalással vádolják.

Újabb adóbotrány a spanyol labdarúgásban: a Cadena SER szerint az ügyészség Diego Costát olyan adócsalással vádolja, amely miatt féléves börtönbüntetést szabhatnak ki.

Diego Costát nem érintheti váratlanul az ügy, mert már egy éve felvetődött, hogy 2014-ben egy harmadik fél igénybevételével 1,4 millió euró értékben nem adózott az imázsjogai értékesítése után kapott összegből.

A tárgyalásra a tartományi bíróságon jövő csütörtökön kerül sor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×