eur:
392.63
usd:
366.24
bux:
66788.51
2024. április 26. péntek Ervin
Leroy Sane, a Manchester City (b) és Benjamin Stambouli, a Schalke játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájának nyolcaddöntőjében játszott visszavágó mérkőzésen a manchesteri Etihad stadionban 2019. március 12-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Nigel Roddis

Megvan a Premier League folytatásának időpontja

A BBC úgy tudja, június 17-én folytatják az angol labdarúgó-élvonal, a Premier League mérkőzéseit.

Az első két találkozó – ahogyan Magyarországon is volt a teljes forduló előtt – két elmaradt meccs lesz, az Aston Villa a Sheffield Uniteddel, a Manchester City pedig az Arsenallal játszik. Teljes fordulót a június 19–21. hétvégén tartanak először.

A bajnokságból kilencvenkét mérkőzés van még hátra, a két elhalasztotton kívül ez kilenc teljes fordulót jelent.

A bajnoki tabellán a Liverpool vezet, óriási, huszonöt pontos előnnyel. A hátralévő kilenc mérkőzéséből ha csak kettőt megnyer, már biztosan bajnok. Nagy harc várható ellenben a BL-indulást jelentő helyekért a Chelsea, a Leicester, a Manchester United , sőt – amennyiben érvényben marad a Manchester City nemzetközi eltiltása – a Wolverhampton és a Sheffield United között. Kiesőhelyen a Bournemouth, az Aston Villa és a Norwich City áll, de nincsen biztonságban a Brighton, a West Ham United és a Watford sem.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×