eur:
392.91
usd:
366.22
bux:
66549.71
2024. április 26. péntek Ervin
Kijev, 2018. május 26.Gareth Bale, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután második gólját szerzi a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a kijevi Olimpiai Stadionban 2018. május 26-án. (MTI/EPA/Armando Babani)
Nyitókép: MTI/EPA/Armando Babani

Legalább tíz játékosáról lemondhat a Real Madrid

Spanyol lapvélemények szerint a közelgő átigazolási időszakban a Real Madrid akár tíz játékosáról is lemondhat.

Zinédine Zidane csapatának első keretében rengeteg játékos van – huszonhat, ha a nyárig a Castillában szereplő, 18 éves Reinier Jésust is beszámítjuk –, és ez a szám a szezon végén még növekszik is. Kilenc kölcsönadott játékos várhatóan visszatér az Estadio Santiago Bernabeuba, ráadásul hárman, Javi Sánchez, Alberto Soro és Jorge de Frutos felkerülnek a fiatalok közül.

A 2019–2020-as szezonban a Borussia Dortmundot erősítő Achraf Hakimi egyike azoknak, akik visszatérnek Madridba, és bár senki sem kételkedik a képességeiben, felvetődhet a kérdés, kap-e majd elegendő játéklehetőséget. Dani Carvajal mellett. A másik oldalon még kevesebb az esélye, Ferland Mendy és Marcelo több mint elég balhátvédnek.

A többi kölcsönadott közül Dani Ceballos nem győzte meg Zidane-t, és mivel vannak iránta érdeklődők, valószínűleg távozik. Sergio Reguilon szeretne még egy szezont maradni Sevillában. Egyszerűen nem fér be az első csapatba Jesus Vallejo, Kubo Takefusza és Borja Mayoral.

Álvaro Odriozola jövője bizonytalan, tavasszal a Madrid kölcsönadta a Bayern Münchennek, egyelőre nincs érv arra, hogy visszavigyék, hogy megtartsák. Oscar Rodriguez jól játszott a Leganésben, de a Real Madridban nincs helye neki se. Reinier a jövő embere lehet, viszont ahhoz, hogy játéklehetőséghez jusson, kölcsön kell adni.

Ami a már az első csapatban szereplőket illeti, James Rodrigueznek lesz vélhetően a legkönnyebb váltania, tekintettel arra, hogy szerződése utolsó évében jár. Gareth Bale egyike azoknak is, akiknek ez az idény (újabb) csalódást hozott, de kiemelkedően magas fizetése miatt nehéz lesz rajta túladni. A legfrissebb hírek szerint sorsa függhet attól, hogy a szaúdi befektetők megveszik-e a Newcastle Unitedet.

Sem Brahim Diaz, sem Mariano Diaz nem játszott sokat ebben a szezonban, és bár valószínűleg nem akarnak távozni, ahogyan fogalmazni szoktak, „megfelelő ajánlat esetén nem gördítenek akadályt” távozásuk elé.

A többiek közül Marcelo iránt határozottan érdeklődik a Juventus, Lucas Vazquez szerződése utolsó évébe lép, a Bosman-szabály alapján most lehetne még keresni az eladásán. Luka Jovics első spanyolországi szezonját nem ünnepelték fanfárok.

Mindent egybevéve legalább tízen távozhatnak Madridból – legalább.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Eljött az OTP nagy napja

Eljött az OTP nagy napja

Ma 10 órától tartja közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntenek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósít.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×