eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Ralf Rangnick (RB Leipzig, Trainer, head coach); Porträt, Einzelbild
Nyitókép: wikipedia

Egyre biztosabb, hogy Rangnick lesz a Milan új edzője

Ralf Rangnick, aki az AC Milan labdarúgó-csapatánál a kispad első számú várományosa a következő idényre, megerősítette, hogy felvette a kapcsolatot a klubbal. A modern időkben egy olyan mondat, mint amilyet elmondott („Nem zárom ki, hogy én leszek a piros-feketék következő edzője”), felérhet egy megerősítéssel.

Az RB Leipzig és a Schalke 04 korábbi edzője a Bildnek nyilatkozott. Azt mondta még, hogy a Milan képviselői érdeklődtek nála a lehetőségekről, jelentette a megkeresés tényét munkaadójának, a Red Bullnak, majd az ügynökén keresztül folytak egyeztetések. (Jelenleg a cég különböző futballérdekeltségei, így a New York-i, a salzburgi és a lipcsei szinergiájának kihasználásán dolgozik.)

Hozzátette, hogy a koronavírus-járvány kitörése után más dolgok váltak fontosabbá, a Milannak és az egész Serie A-nak más dolgokkal kellett foglalkozni.

Rangnick a tulajdonos Elliott Management választása az edzői posztra, különösen az alapító, Paul Singer fia, Gordon pártolja a szerződtetését.

A Milan hívei izgatottan várják a hétvégét, szombatra vagy vasárnapra várható Zlatan Ibrahimović visszatérése Olaszországba. A 38 éves svéd még nem döntött a folytatásról, így egyelőre csak az biztos, hogy két hétre karanténbe kell mennie, így május 24-én kezdhet majd edzeni. A Tuttosport szerint Ivan Gazidis ügyvezetővel fog tárgyalni majd a folytatásról, de alkalmasint a klub kikéri majd Ralf Rangnick véleményét is – mégis csak ő lesz a szakvezető a következő idényben. Nagy kérdés, hogy a német edző mit szól majd Ibra szerződtetéséhez, mert általában fiatal játékosokkal szeret dolgozni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×