eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 22. péntek Móric

Lelátót neveztek el a koronavírus híres áldozatáról

Először fordult elő, hogy a koronavírus egyik ex-futballista áldozatának klubja emléket állított. Lelátót nevezett el a Leeds United Norman Hunterről.

A hajdani klasszis védő, aki április 17-én, 76 évesen hunyt el a járvány okozta fertőzésben, tagja volt az angol válogatott 1966-ban hazai pályán világbajnoki címet nyerő keretének.

Az éppen pályafutása ott töltött 14 évében fénykorát érő Leeds Unitedben hat trófeát nyert, 726 mérkőzésen szerepelt, amellyel negyedik az egyesület örökrangsorában.

„Az, hogy az Elland Roadon a Déli lelátót Normanről nevezzük el, a legkevesebb, amellyel tiszteleghetünk pályafutása előtt, s amellyel megköszönhetjük mindazt, amit tett szeretett klubunkért” – mondta Andrea Radrizzani, a Leeds United többségi tulajdonosa.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Idén augusztusban az államkasszába 314 milliárd forint áfabevétel folyt be, ami 14,5 százalékkal alacsonyabb, mint az egy évvel korábbi 368 milliárd forintos összeg - derült ki abból a részletes adatokból, amelyet a pénzügyminisztérium közölt az államháztartás augusztusi alakulásáról. A Portfolio elemzője azt mondta, hogy ezzel idén már negyedik hónapja csökkennek az áfabevételek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Nagy ütésből próbáltak talpra állni a tőzsdék, de nem jött össze

Nagy ütésből próbáltak talpra állni a tőzsdék, de nem jött össze

A hét korábbi részében jelentős hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, amelyet részben az amerikai jegybank számlájára lehet írni, hiszen e heti kamatdöntő ülésén ugyan nem változtatott a kamatszinten a Fed, azonban szigorú üzeneteket küldött azzal kapcsolatban, hogy az infláció csak hosszú idő múlva csökkenhet a célszintre, így a korábban vártnál hosszabb ideig maradhatnak magasan a kamatok. A tegnapi jelentős esés után ma már inkább a megnyugvás jelei látszottak a tőzsdéken, de nem jött össze a pluszos zárás végül sem a főbb európai, sem az amerikai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×