eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Németh Nándor a férfi 100 méteres gyorsúszás döntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 25-én. A versenyző országos csúccsal hatodik helyen végzett.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ilyen, ha egy úszó bosszankodik: "őrjítő, hogy nem lehet semmit csinálni"

Németh Nándor a többi válogatott úszóhoz hasonlóan lassan másfél hónapja "száraz", az InfoRádiónak nem kertelt: nagyon elege van.

Bosszantónak tartja Németh Nándor, hogy a kemény munkának idén nem lesz meg az eredménye. A BVSC világbajnoki bronzérmes úszója az InfoRádiónak elmondta, már várja, hogy hétfőtől újra medencébe szállhasson.

"Szerda reggel tudtam meg az edzőmtől, pár napja még nagyon kétes volt, hogy úszhatunk-e már vagy el lesz tolva a kezdés. Már lassan másfél hónapja nem úszunk, úgyhogy jó lesz lassan vízbe csobbanni" - reagált az újrakezdés hírére a sportoló, aki őrjítőnek nevezte, hogy semmit sem lehet csinálni.

Az különösen bosszantja, hogy

már karácsony óta folyamatosan edzettek, két háromhetes edzőtáborba is elmentek Magyarországról, családjukat hátrahagyva,

de nem tudtak egy rendes erőfelmérőt sem végezni, mert épp az országos bajnokság előtt ütött be a rendkívüli veszélyhelyzet.

"Abszolút a csúcsformából a nullára leállás. Szóval tényleg nagyon hiányzik az úszás. Jó hír, hogy hétfőtől kezdhetjük" - mondta.

A BVSC-s Németh Nándor becsülettel elvégezte a szárazföldi munkát, de az nem hasonlítható össze a vízi munkával.

"Ha bent leszünk a vízben, akkor fogjuk látni, hogy mi változott, de akkor sem tudjuk, hogy mire készülünk" - utalt arra, hogy jelenleg csak a jövő évi olimpia időpontja biztos, illetve hogy előtte lesz egy országos bajnokság és egy budapesti Eb is, valamikor.

Egyelőre az alapozást kezdik el, és mindaddig csak alapozni fognak, amíg nem tudnak időpontokat.

A teljes interjú csütörtökön este fél nyolc után az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorában.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×